JUN
27
10:00

Arbres i animals. Animals i arbres

Una passejada per descobrir la vida que omple els boscos del Parc Natural del Montseny a la vora de Viladrau.

Sabíeu que al Montseny hi ha més espècies vegetals diferents que no pas a tota Gran Bretanya? Una agradable passejada pels boscos de Viladrau, us ajudarà a entendre la gran diversitat que s’hi pot trobar. Una descoberta vivencial per gaudir del nostre entorn.

Acompanyats per un guia expert, descobrireu diferents espècies d’arbre, representatius del massís del Montseny. Aprendreu a reconèixer cadascun dels  arbres a partir de les seves característiques més singulars, afavorint  la curiositat i l’observació. Alhora, descobrirem els animals que viuen al seu voltant i perquè els agrada viure a la seva vora.

La visita és  molt vivencial! Us donarem una caixeta on haureu de recollir, de manera selectiva, mostres dels arbres que anem descobrint i alhora us mostrarem fotografies i explicant anècdotes dels animals (molt difícils de veure en directe) que han triat viure amb ells.

I us farem arribar per correu electrònic una col·lecció dels animals dels quals hem parlat!

Una passejada familiar de baixa dificultat resseguint camins i corriols que despertaran l’esperit aventurer dels més petits i dels que no ho sou tant.   

Veure descripció sencera
Queden 20 disponibles
A partir de 4 anys
8,00 €
De 0 a 3 anys
Gratuït

En el proper pas us demanarem la informació addicional de cada producte i els detalls per completar la compra.