Esdeveniments

Guanya salut i benestar a través d'una passejada en silenci i lenta enmig d'un bosc madur, acompanyat d'una guia que et farà viure la natura profundament.

Una passejada pels vorals dels sis avets i el barri de les Paitides.

Per celebrar la Setmana de la Natura a Tavèrnoles, hem organitzat un taller de cianotípia. Aprofitarem mentre es revelen les imatges per fer un taller de sabó natural, per acostar als participants una manera més sostenible de tenir sabó a casa.

Descobreix dimensió espiritual i terapèutica dels boscos madurs del Collsacabra.

L'església de Santa Maria de Vilanova de Sau, d'origen romànic, data de principis del segle XI. Durant la visita guiada a l'església coneixerem més coses sobre l'edifici, el seu entorn i la seva història.

Descobrirem els camins que porten fins a La Sala, la casa natal de Joan Sala i Ferrer.

Visitarem diversos hàbitats per trobar el major nombre possible d’espècies , coneixerem què és i que no és una orquídia i farem les parades convenients per tal d’observar-les i fotografiar-les.

Ruta senderista que surt de Muntanyola i pretén convinar una bonica caminada amb un taller on recollirem els ingredients per fer la nostra pròpia Ratafia 

Experiènciadivertida per gaudir de les històries i llegendes lligades a l’aigua i a les fonts que hi ha a Viladrau i el Montseny, Parc Natural i Reserva de la Biosfera.  

Envoltat de misteri i grandesa, el monestir mereix ser visitat, tant per els amants de la natura, com per els que estimen la historia i les llegendes.

Geòleg.CAT

Molins de pedra i amagatalls secrets a Sant Julià!

Sant Julià de Vilatorta (Avinguda de Sant Llorenç, davant del camp de futbol municipal)

Comprar entrades

 En aquest itinerari veurem els límits d'un mar de fa 45 milions d'anys i alguns dels fòssils d'animals marins que hi habitaven. Al final del recorregut, veurem d'on s'extreien les pedres dels molins i una petita sorpresa.