JUL
03
10:00

Bany de Natura

Descripció:

Experiència espiritual i sensorial on poder copsar els beneficis que la natura ens aporta a les persones en la millora de la mateixa salut i benestar, especialment respecte a la reducció de l’estrès, malalties psicològiques o la millora del sistema immunològic a través d’una curta i inicial experiència com aquesta.

Aquest bany de natura transcorre per diferents ecosistemes com la riera, el bosc, i els gorgs d’aigua dolça, d’aquí el seu nom de “Natura”. 

En definitiva, és un tast general de què es pot viure en altres banys de Natura més especialitzats que oferim, després es pot aprofundir en cada una de les tipologies per viure els valors i significats espirituals diferents que cada un dels ecosistemes ens aporten.

Guia:
Soc la Maria,  biòloga i ambientòloga, formada en valors i significats espirituals de la natura, programació neurolingüística, coaching, rebirthing, i medicina energètica. 

M'apassiona el senderisme, passejar tranquil·lament per la natura descobrint noves rutes, la meditació, el ioga. El meu temps lliure llegeixo sobre la natura, el creixement personal, l’espiritualitat, la cuida personal, sempre amb música relaxant i olis essencials. 

Et convido a viure el Ritme de la Terra, una experiència que forma part del conjunt d'experiències entorn de viure i connectar amb la natura i els seus ritmes, tot treballant l'ànima i realitzant un manteniment espiritual essencial pel dia a dia. 

Programa:

Al llarg de l’experiència es realitzaran les següents pràctiques que permetran a l’explorador/a entrar més profundament en si mateix/a:

 • Trobar el silenci interior i exterior que tant necessari és el dia a dia de les persones. El silenci ens permetrà donar-nos l’espai per escoltar què ens diu el nostre interior, la nostra natura. 
 • Caminar lent i pausat en grup i a una distància de més de 2 metres de les altres persones.
 • Visualitzacions guiades al bosc, a la llera de la riera o/i al gorg de la Font de la Formiga.
 • Sentir l’energia del grup i concretament dels arbres de la llera de la riera.
 • Desenvolupar els sentits de l’escolta, el tacte, l’olfacte i la intuïció. 
 • Aprofundir a través de preguntes i l’efecte mirall de la natura en un mateix/a, i d’aquesta manera realitzar un pas per connectar, i treballar-se emocionalment i/o espiritualment.
Distància: +/- 4,5 km
Desnivell: +/- 0 m
Temps efectiu caminant: 1:00 h
Durada de l’activitat: 3:30 h
Exigència física: fàcil. Assequible per a tothom.

Recomanacions:
 • Cal portar aigua i quelcom per picar, si es vol, per tancar l'experiència plegats.
 • Es recomana anar ben calçat, amb botes o vambes amb bona adherència.
 • Cal dur la vestimenta adequada per l'època de l'any i l'activitat a realitzar.
 • És recomanable portar el mínim equipatge possible, i portar una llibreta petita d'anotació. 
 • No apta per menors de 14 anys.
 • No s’accepten mascotes, ja que es demana i facilita el silenci/introspecció en molts moments de l'experiència. .Veure descripció sencera
Bany de Natura
30,00 €
Queden 5 disponibles

En el proper pas us demanarem la informació addicional de cada producte i els detalls per completar la compra.