Esdeveniments

Ruta senderista que surt de la carrtera de Folgueroles a Sau, en la que veurem veurem el salt de la Minyona, sent aquest el punt més alt del recorregut.

Ruta senderista que surt dels cingles de vilanova de sau, en la que veurem veurem diferents miradors de la zona i, al punt més alt del recorregut és el Puig del far, amb vistes al pantà de sau

L'hivern és el repòs de la floresta, la quietud i el silenci. Un moment especial per observar i sentir la natura des de la intimitat del bosc adormit.

Excursió per la carena de la serra de Sobremunt, al Lluçanès, amb excel·lents vistes de la plana de Vic i el Lluçanès.

Excursió circular al castell de Besora des del castell de Montesquiu, al Bisaura. Ruta de senderisme interpretatiu que ens permetrà conèixer els castells del Besora i Montesquiu, i conèixer l'essència del territori del Bisaura.

Excursió circular que ens permetrà conèixer les quatre cares de la serra de Bellmunt i pujar al cim de la serra Grenyada. Itinerari per corriols enmig de fagedes, alzinars i rouredes amb espectaculars vistes.

Excursió circular al castell de Voltregà i l’ermita romànica de Sant Martí Xic on gaudirem d’espectaculars vistes de la plana de Vic.